Abonnement Community

Leuk dat je lid wil worden van de Moestuin Advies Community! Voor €1,- kun je 14 dagen een proefabonnement nemen. Je krijgt korting op je lidmaatschap door in één keer voor een jaar te betalen.Abonnement Community

Minke van Kuijen

Er zijn veel groepen op Facebook waar mensen praten over hun moestuin. Toch is er geen groep zoals de Moestuin Advies community. Net zoals de hosts Ruud, Merel en Joris zijn de leden allemaal even gezellig en respectvol. Domme vragen bestaan niet en het is gewoon de plek waar je moet zijn als je een moestuin passie hebt.

Dieuwertje Broersma

Er is zoveel informatie over moestuinieren dat ik er altijd helemaal overwhelmed door raak en niet meer weet wat nu wel en niet waar is en daarom heb ik me aangemeld. Ik hou van persoonlijke ervaringen en antwoord op gerichte situaties ipv algemene lijstjes of boeken. Hiervoor belande ik daarom altijd op openbare forums, maar daar zit zoveel ruis bij en heb je ook niet de zekerheid dat er experts meepraten. De betrokkenheid van Ruud en Merel (die ik als experts zie) op en rondom de community geven daarbij veel vertrouwen in de kennis die gedeeld wordt.